Om Hirtshals Service Group og virksomhedernes serviceydelser

Hirtshals Service Group er et maritimt netværk på Hirtshals Havn, som består af 50 virksomheder. Netværket tilbyder én indgang til et one-stop full-service koncept til kunder og brugere af Hirtshals Havn. Servicevirksomhederne på Hirtshals Havn tilbyder kvalificeret og kompetent service til alle typer fartøjer og skibe såsom fiskefartøjer, fragtskibe, flådefartøjer, færger og supply fartøjer til oliesektoren.

Netværket tilbyder alle fagspecialer, som skibe og fartøjer efterspørger i forbindelse med vedligeholdelse, reparation og ombygning, herunder skibselektronik, smedearbejde, maling, skibsisolering, reparation af køle/fryseanlæg, akselopretning, opretning af propelleraksler og rorstammer, reparation af rorarrangementer, reparation af propellerudstyr og propellerblade, mobil maskinering m.v

Ud over den maritime service er der også vodbinder, skibstømrer, sejlmager, olieselskaber og andre forsyningsvirksomheder på Hirtshals Havn.

Faciliteter

I havnen er der installeret en overdækket flydedok med en løftekapacitet på op til 2.800 tons. Den overdækkede flydedok gør det muligt at foretage arbejde på fartøjer uafhængigt af de aktuelle vejrforhold, hvilket gør det muligt at overholde tidsfrister. Hirtshals Yard A/S ejer og driver flydedokken.

På havnen findes også to beddingsanlæg - et mindre til servicering af mindre fiske- og fritidsfartøjer med løftekapacitet op til 50 tons, og et større beddingsanlæg med 4 beddingsspor og en løftekapacitet på op til 600 tons. Kun det anlæg med 4 spor drives af Vestkajens Maskinværksted A/S.

Du kan læse mere om Hirtshals Service Group her hjemmesiden: 

Her er medlemmerne inddelt i følgende kategorier:

Netværket udstiller samlet på udvalgte fiskerimesser i Danmark og udlandet.

Besøg Hirtshals, mens I venter

Bag Vesthavnen og den store Trappe ligger Hirtshals’ bymidte. Her finder I et bredt udvalg af restauranter, take-away og cafeer/kroer til en hyggelig aften. I bymidten finder I også gode indkøbsmuligheder, og de fleste supermarkeder har åbent alle dage til kl. 20.00.

Nordeuropas største akvarium Nordsøen Oceanarium, med en 50.000 liter stor akvarietank, ligger lige øst for byen og havnen. Her kan I komme tæt på livet under havets overflade. Attraktionen er populær, uanset alder.

Som kunde hos Hirtshals Service Group har I mulighed for at låne et HSG gæstekort. Med kortet får I gode tilbud, mens I ligger i Hirtshals Havn. Kortet er lavet i samarbejde med Hirtshals Turistforening.

 

Download HSG brochure her

Hirtshals Service Group1
Hirtshals Service Group2
Hirtshals Service Group3
Hirtshals Service Group4
Hirtshals Service Group5
Hirtshals Service Group6

 

Hirtshals Service Group
Læssevej 14
9850 Hirtshals
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf: +45 98 94 35 91