SL Power A/S

SL Power A/S beskæftiger sig med Marine Motorreparation. Hovedkontoret og det 1.100 m2 store værksted ligger på Hirtshals Havn. SL Power besidder en stor erfaring inden for installation, driftsoptimering, vedligeholdelse og reparation af alle MaK, Caterpillar & Wärtsilä motorer. Deres kerneområde er 24/7 service 365 dage om året udført af MaK, Caterpillar & Wärtsilä eksperter.

SL Power A/S tilbyder desuden:

  • En leverandør, der er indstillet på at tage det vedligeholdelsesmæssige ansvar og risiko ved motoren/anlægget og eventuelt helt at overtage driften af alt udstyr (Operation & Maintenance agreement)
  • Kendt udgiftsniveau for vedligeholdelse og eventuelt også af driften heraf.
  • Forventet mindre ”down time” end ved vedligehold/operation med egne folk
  • Reduceret behov for at træne og uddanne egne folk.
  • Dokumenteret arbejde. En væsentlig faktor i klasseselskabernes godkendelsesarbejde for de enkelte skibe, da det af dokumentationen klart fremgår hvad, hvornår og hvordan et givent arbejde er udført og til hvilken standard.
  • I mindre og nyere ejer-organisationer findes den ønskede ekspertise måske ikke ved anskaffelse af udstyret/anlægget. Med en Operation & Maintenance / Serviceaftale tilfører SL Power din organisation den nødvendige viden.

Kontakt information

SL Power A/S

Olfert Fischersvej 7

9850 Hirtshals

Tel.:   +45 69 15 18 19

Fax:.

   
Mail:           Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Web:   slpower.org/
Produktark:   Download