BDO

BDO er et statsautoriseret revisionsaktieselskab, der leverer ydelser inden for rådgivning, revision og regnskab til alle former for virksomheder. BDO har kontorer i 30 danske byer – herunder Hirtshals – som alle kan trække på en lang række specialafdelinger inden for fx skat og moms. Produktpaletten går fra bogføring til kompliceret skatterådgivning. BDO er en del af det verdensomspændende BDO netværk, der har godt 64.000 medarbejdere i 154 lande.

Faglighed

Som professionel videns- og rådgivningsvirksomhed er faglighed udgangspunktet for BDO´s arbejde. Vores revisorer, specialister og konsulenter er altid 100 % opdaterede, og de har både national og inter-national markedsindsigt, branchekendskab og specialviden. Derfor kan vores kunder stole trygt på, at det vi laver overholder alle regler og love til punkt og prikke.

Indlevelse og engagement

Med fagligheden som fundament er det indsigt, indlevelse, engagement og samarbejde, der gør os i stand til at forstå vores kunders udfordringer og levere den rette rådgivning. De lokalt forankrede kontorer sikrer, at BDO er helt tæt på de markeder, hvor kunderne driver deres forretning til hverdag. Afdelingen i Hirtshals, der er centralt placeret på Hirtshals Havn, kender således det lokale nordjyske erhvervsliv, herunder fiskerierhvervet særdeles godt.

DU FINDER OS HER

Adresse:

Havnegade 18,
9850 Hirtshals

Kontakt:

Tlf : +45 96 56 17 00
Fax: +45 96 56 17 01
Mail: hirtshals@bdo.dk

Følg os