Hvem er vi

OM HIRTSHALS SERVICE GROUP OG VIRKSOMHEDERNES SERVICEYDELSER

Hirtshals Service Group er et maritimt netværk, som består af virksomheder med tæt tilknytning til Hirtshals havn. Netværket tilbyder én indgang til et full-service koncept til kunder og brugere af Hirtshals Havn. Servicevirksomhederne på Hirtshals Havn tilbyder kvalificeret og kompetent service til alle typer fartøjer som for eksempel fiskefartøjer, fragtskibe, flådefartøjer, færger og supply fartøjer til oliesektoren. Vi har på grund af den geografiske placering især stor erfaring med servicering af skibe som har deres gang i Nordsø-området. Det er skibe fra for eksempel Norge, Sverige og Storbritannien, som i mange år med tilfredshed har anløbet havnen og ladet sig betjene af virksomhederne her.

Netværket tilbyder alle fagspecialer indenfor vedligeholdelse, reparation og ombygning, herunder overhaling og service på motorer og gear, skibselektronik, smedearbejde, maling, skibsisolering, reparation af køle/fryseanlæg, akselopretning, reparation af rorarrangementer, reparation af propellerudstyr og propellerblade, mobil maskinering mv.

Hirtshals Service Group tegner en lang række virksomheder indenfor Shipping, stevedore og logistik og har virksomheder som kan håndtere enhver udfordring indenfor dette felt, uanset om det drejer sig om at tilvejebringe reservedele til skibets egen drift eller til håndtering og videredistribution af gods til andre destinationer i Nordsøen eller på det veludbyggede vejnet på landsiden. Med omkring 60 færgeanløb om ugen giver Hirtshals mulighed for direkte godstrafikker mellem Kontinental Europa og destinationer i Skandinavien samt Færøerne og Island.

Som en vigtig fiskerihavn råder vi i Hirtshals over mange virksomheder indenfor fiske-modtag isværker og havneservice til fiskeskibe som vodbinder og sejlmager. Her er alt som fiskerne har brug for til at drive deres erhverv.

Vi har i Hirtshals Service Group olieselskaber, skibsproviantering og andre forsyningsvirksomheder, så det er muligt for ethvert skib at forsyne sig med alt hvad man måtte mangle af varer og materialer til skibets drift.

Desuden har vi i foreningen en række finansielle virksomheder og rådgivningsvirksomheder, som betjener skibene samt havnens erhverv.

Du kan læse mere om Hirtshals Service Groups medlemmer her på hjemmesiden.

FACILITETER

Hirtshals havn består af ca. 465.000 m2 vandareal og 1.100.000 m2 landareal fordelt på kaj og vejarealer samt erhvervsarealer til udlejning. Der er aktuelt ledige arealer til udlejning på havnen i kajnære områder. Der er samlet 4,7 km kajlængde i havnen, som desuden har 4 færgelejer og 2 stk. ro/ro-ramper.

Derudover råder havnens virksomheder over både bedding og flydedok.

Der er planlagt en større udvidelse af Hirtshals Havn som betragteligt vil øge både landareal og ikke mindst kajarealer på havnen.

BESØG HIRTSHALS, MENS I VENTER

Bag Vesthavnen og den store Trappe ligger Hirtshals’ bymidte. Her finder I et bredt udvalg af restauranter, take-away og cafeer/kroer til en hyggelig aften. I bymidten finder I også gode indkøbsmuligheder, og de fleste supermarkeder har åbent alle dage til kl. 20.00.

Nordeuropas største akvarium Nordsøen Oceanarium, med en 50.000 liter stor akvarietank, ligger lige øst for byen og havnen. Her kan I komme tæt på livet under havets overflade. Attraktionen er populær, uanset alder.

Netværket udstiller samlet på udvalgte fiskerimesser i Danmark og udlandet.

Læs mere og Hirtshals og hvad byen tilbyder HER

DU FINDER HIRTSHALS SERVICE GROUP HER

Adresse:

Hirtshals Service Group
Læssevej 12
9850 Hirtshals

Kontakt Hirtshals service group:
Følg os