Hirtshals Fiskeaktion

Hirtshals Fiskeaktion er en moderne fiskeauktion centralt placeret på Hirtshals Havn tæt på det store europæiske marked. Fiskeauktionen er MSC certificeret og har årtiers erfaring i afsætning af konsumfisk. God og reel service, gode priser samt hurtig afregning er kendetegnede for Hirtshals Fiskeaktion.

Topmoderne faciliteter

Hirtshals Fiskeaktion er en del af Fisketerminal Hirtshals, der er et totalkoncept med alle de aktiviteter, der er tilknyttet levering, håndtering og formidling af konsumfisk. Fangsten kan losses og sorteres døgnet rundt. Fisketerminal Hirtshals har fokus på at bevare den leverede fisks høje kvalitetsniveau. Terminalen har derfor en ubrudt kølekæde, en opdeling i hygiejne zoner, gode arbejdsforhold og logistik samt IT baseret auktion. Der er auktion mandag – fredag kl. 7.00.

Service døgnet rundt

Ud over de topmoderne faciliteter til landing og formidling af fisk byder Hirtshals Havn også på en bred vifte af servicevirksomheder, der er i stand til at yde fiskefartøjer alle former for service 24 timer i døgnet. Desuden begynder motorvej E39 på Hirtshals Havn, og dermed er den direkte og hurtigste vej til det krævende europæiske marked sikret.

DU FINDER OS HER

Adresse:

Norgeskajen 7,
9850 Hirtshals

Kontakt:

Tlf : +45 98 94 12 33
Fax: +45 98 94 42 65
Mail: info@hirfiskauk.dk

Følg os