HIRTSHALS HAVN

Hirtshals Havn har en unik geografisk placering tæt på de trafikerede sejlruter mellem Europas vestkyst, Storbritannien, Skandinavien og Baltikum, tæt på nogle af Europas bedste fiskepladser og lige ved starten af det europæiske motorvejsnet og jernbanenet. Når denne unikke placering kombineres med en effektiv infrastruktur og muligheden for intermodale logistikløsninger, gør det havnen til et logisk omdrejningspunkt for transport, fiskeri, offshore og maritim service.

Transport

Med færgeforbindelser til Larvik, Langesund, Kristiansand, Stavanger og Bergen i Norge, samt Torshavn på Færøerne og Seydisfjordur på Island, kombineret med motorvej E39 og jernbaneforbindelser, udgør Hirtshals et intermodalt logistikcenter og omdrejningspunkt for godstransport i Skandinavien.

Fiskeri

For Hirtshals Havn er fisk også logistik. Forskellige transportmuligheder styrker derfor Hirtshals Havns position som en af Danmarks førende fiskerihavne, hvor fisk tilføres med færger og lastbil eller landes i havnen. Tilsvarende sker transporten af fisk og fiskeprodukter til de europæiske markeder effektivt ad motorvejen direkte fra havnen. Hirtshals Havn er udgangspunkt for fiskeri i Nordatlanten, Nordsøen, Skagerrak og Kattegat, og havnen har landingsfaciliteter og liggepladser til alle typer fiskefartøjer både inden for det pelagiske og det demersale fiskeri.

Maritim service

Hirtshals Havn er en af Danmarks mest alsidige havne med alle moderne faciliteter, herunder en overdækket flydedok og en bred vifte af service- og forsyningsvirksomheder. Virksomhederne tilbyder døgnet rundt kvalificeret og kompetent service inden for forsyning, vedligeholdelse, reparation og ombygninger af alle typer fartøjer og skibe, såsom supplyfartøjer til oliesektoren, fiskefartøjer, fragtskibe, flådefartøjer og færger. På Hirtshals Havn findes der desuden faciliteter og kompetencer til servicering, reparation og renovering af offshore-enheder, og virksomheder på havnen har de nødvendige certificeringer til at arbejde på offshore-enheder.

DU FINDER OS HER

Adresse:

Norgeskajen 11,
9850 Hirtshals

Kontakt:

Tlf : +45 98 94 14 22
Fax: +45 98 94 42 93
Mail: hirtshalshavn@hirtshalshavn.dk

Følg os