NORDJYSKE BANK

Nordjyske Bank kender Hirtshals, og vores medarbejdere bor og kommer i området året rundt. Vi støtter de lokale foreninger, fordi vi ved, at de er rygraden i en by, der skal være god at bo i – og fordi de skaber værdi og sammenhold, der er med til at udvikle et helt lokalsamfund.

Vores rådgivere er altid klar til at give en kompetent, ordentlig og handlekraftig råd-givning til kunderne – og rådgivningen kommer hele vejen rundt. Vi kan hjælpe dig med spørgsmål om bolig, investering, pension og alt andet i din daglige økonomi.

 

Erhvervslivet

I vores Erhvervscenter Hjørring lægger vi vægt på at kende det område, vores kun-der driver virksomhed i. Vi stræber efter at have konkurrencedygtige priser, imøde-kommenhed og fleksibilitet – og vi sætter en ære i at være en effektiv sparringspart-ner, der er til stede for vores kunder.

Vi er store nok til at kunne give din virksomhed kompetent rådgivning og service på alle finansielle områder. Men samtidig er vi ikke større, en at vi i enhver situation per-sonligt kan sammensætte de bedste individuelle løsninger tilpasset din virksomheds særlige struktur og forhold i øvrigt.

DU FINDER OS HER

Adresse:

Østergade 4
9800 Hjørring

Følg os