Weesgaard Mechanical Support

Weesgaard Mechanical Support er beliggende nær Hirtshals Havn. Den centrale beliggenhed, gør det muligt at servicerer vores kunder som kommer ind i Hirtshals Havn, hurtigt og effektivt.

Virksomheden har et 800 m2 stort veludstyret værksted, hvor det er muligt hurtigt at overhale dele og udstyr af forskellig størrelse, så som topstykker, plejlstænger, stempler, pumper samt gear og thrustere.

Weesgaard Mechanical support har stor erfaring omkring service, renovering, justering og timing af motorer og har specialiseret sig i fejlfinding på dieselmotorer og gear.

Vores mangeårige erhvervserfaring og mix af gode medarbejdere, har givet os et væld af forskellige kompetencer. Weesgaard Mechanical Supports medarbejdere er fleksible, sikkerheds minded og har mange års erfaring fra den maritime branche.

· Service, reparation og hovedoverhaling af dieselmotorer og gear

· Vedligehold af øvrigt mekanisk udstyr ombord på skibene

· Reservedele

· Worldwide – 24/7/365 service

Weesgaard Mechanical Support sætter kunden i centrum og professionalisme, kvalitet og fleksibilitet er virksomhedens kerneværdier.

Weesgaard Mechanical Support har 24/7 service og udfører opgaverne, hvor kunderne måtte ønske det, hvad enten det er i Hirtshals havn, på værft eller under sejlads rundt omkring i verden.

DU FINDER OS HER

Adresse:

Safirvej 6,
9850 Hirtshals

Kontakt:

Tlf : +45 27 20 57 48
Tlf:  +45 81 45 18 96 /+45 23 20 85 07
Mail: info@weesgaardms.com

Følg os