Ecco print a/s

Ecco Print er grafisk totalleverandør, der tilbyder hele spektret af grafiske løsninger – fra de traditionelle papirbaserede til de nye elektroniske. Ecco Print kan være med hele vejen fra idé, design, planlægning og styring til udførelse og endelig distribution.

Grafisk design

Ecco Print har et stærkt hold af grafiske designere og grafikere, der kan løse en hvilken som helst grafisk opgave, lige fra komplet design af en virksomheds visuelle identitet over logoer og onlineløsninger til layout af tryksager. Den kreative afdeling har selvfølgelig helt styr på hvilke virkemidler, der fungerer i de forskellige medier, og dermed opnår størst effekt.

Trykcenter

Ecco Print producerer et bredt udvalg af grafiske produkter i høj kvalitet, herunder brochurer, foldere, kataloger, brevpapir, kuverter, visitkort, bannere, plakater, selvklæbende etiketter og skilte.

Udstillingssystemer

Ecco Print forhandler desuden et bredt kvalitetsprogram af udstillingssystemer og messeløsninger. De er nøje udvalgt ud fra funktionalitet, kvalitet og økonomi og kan sættes op uden brug af værktøj.

DU FINDER OS HER

Adresse:

Læsøvej 2
9800 Hjørring

Kontakt:

Tlf : +45 98 94 44 99
Mail: info@eccoprint.dk

Følg os