FISKERNES FISKESORTERING

Fiskernes Fiskesortering er beliggende i Fisketerminal Hirtshals og servicerer 340 andelshavere. Fiskernes Fiskesortering er døgnbemandet, således at losning kan foregå på alle tidspunkter af døgnet. I fisketerminalen er alt samlet under et tag. Der anvendes en yderst effektiv arbejdsgang lige fra landing – sortering – håndtering – rensning og isning, som gør det muligt at håndtere landingerne bedst muligt. Efter salg af fisken modtages straks en afregning.

EU sorteringsregler

På Fiskernes Fiskesortering sorteres fisken efter EU´s gældende sorteringsregler, således den er klar til salg på Hirtshals Fiskeauktion og den videre eksport.

Isværk

Fiskernes Fiskesortering ejer og driver desuden det største af Hirtshals Havns to isværker. Der produceres skælis til fiskerisektoren og forædlingsbranchen. Isværket er indrettet til udlevering af is til et bredt segment af brugere og kan således forsyne såvel fiskefartøjer som lastbiler. Der er også muligt at få udleveret is i kar. Isværket er kortbetjent, hvilket gør udleveringen af is simpel og effektiv.

DU FINDER OS HER

Adresse:

Norgeskajen 12,
9850 Hirtshals

Kontakt:

Døgnvagt. Tlf : +45 40 45 86 37
Direktør Finn Møller: +45 20 66 00 80
Mail: moeller@ffhirtshals.dk

Følg os