FJORD LINE A/S

Fjord Line er ikke bare et rederi – det er et topmoderne transportfirma, der sætter standarden for sikker, behagelig og miljøvenlig rejse mellem Danmark og Norge. Udover at tilbyde pålidelig person- og godstransport, tilbyder Fjord Line også bilpakker, cruises, konference- og grupperejser samt pakkerejser.

Fjord Line har en flåde på tre skibe, der sejler på følgende ruter med daglig drift:

  • Hirtshals – Stavanger – Bergen
  • Hirtshals – Kristiansand (i sommersæsonen betjenes denne rute af Fjord Line FSTR, med en imponerende overfartstid på kun 2 timer og 25 minutter)

Kernepunkterne i Fjord Lines flåde er de to innovative og miljøvenlige cruisefærger, MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord. Disse færger er ikke blot de første i verden, de er også de største, der sejler på flydende naturgas (LNG). Denne banebrydende teknologi reducerer markant miljøpåvirkningen langs kysten og i de havne, vi besøger. Fjord Line går forrest i opfyldelsen af miljømæssige standarder og forpligtelser.

Udover transport af passagerer tilbyder Fjord Line også skræddersyet fragtløsninger til alle typer gods, inklusive vogntog, semitrailere, importbiler og andre former for last.

DU FINDER OS HER

Adresse:

Nordsøterminalen
Containerkajen 4
9850 Hirtshals

Kontakt:

Tlf : +45 97 96 30 00
Mail: booking@fjordline.dk

Følg os